Mag ik me even voorstellen ?

Standaard
Volgens de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeskunde brengen verstoorde emoties je lichaamsenergie uit balans, wat kan leiden tot ernstige aandoeningen. Men kan ook ziek worden door een onjuist leefpatroon, ongezonde voeding en door externe weersfactoren zoals koude of hitte. T.C.G. is een complementaire geneeskunde. In de T.C.G. ziet men niet alleen het symptoom, maar de relatie tussen symptomen en het gehele lichaam en geest. Het lichaam wordt daarbij gezien als een landschap waar de vijf elementen; hout, vuur, aarde, metaal en water evenwichtig aanwezig zijn om elkaar te kunnen voeden en controleren. Bij Academie Qing Bai heb ik van 1997 tot 2002 de door N.V.A. erkende opleidingen acupunctuur en Chinese Tuina Massage gevolgd. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
George Remst, Acupuncturist-Tuina Massagetherapeut
praktijk adres: Speenkruid 71
5351 KC  Berghem
tel. 0412 656 847 gsm 06 224 00 724

De N.V.A. is een overkoepelende organisatie van acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland, opgericht in 1977. Als praktiserend lid laten we alleen acupuncturisten toe met een westerse medische scholing op ten minste hbo-niveau en een door de N.V.A. erkende acupunctuuropleiding. De leden zijn verplicht jaarlijkse nascholingsdagen te volgen.
Een door N.V.A. erkende acupunctuuropleiding biedt ten minste gedegen scholing in de energetische fysiologie van het meridiaanstelsel, de specifieke ziekteleer ervan, en klinische training in de techniek van de acupunctuur. Overigens heeft de N.V.A. geen banden met enig opleidingsinstituut.De N.V.A. staat garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de leden. Daarvoor hanteert de N.V.A. gedragsregels en regels betreffende ethiek.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk mijn behandelingen afhankelijk van de aanvullende verzekering.

AGB code praktijk 90(0) 0668

Afbeelding

2 suggeties bij “Mag ik me even voorstellen ?

Plaats een reactie